KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Tisztítsd meg a csiperkét, és vágd fel negyedekre. Tisztítsd meg és vágd vékony szeletekre a hagymát és a fokhagymát. A metélőhagymát aprítsd fel, a citromhéjat finom reszelőn reszeld le.

2

Vegyél elő egy serpenyőt, öntsd bele az olívaolajat, és nagy lángon forrósítsd fel. Szórd a serpenyőbe a csiperkét, és nagy lángon pirítsd 3-4 percig.

3

A gombához add hozzá a hagymát és a fokhagymát, az egészet pirítsd nagy lángon további 2 percig.

4

Amint a hagymás-fokhagymás csiperke elkészült, kapcsold ki alatta a tűzhelyet. A serpenyő tartalmát ízesítsd sóval, borssal, az apróra vágott metélőhagymával, majorannával, kakukkfűvel, valamint a citrom héjával és levével. Jól keverd át.

5

A kész ételt hagyd legalább 4 percig állni a serpenyőben, majd tálalhatod.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára