KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először készítsd el a zöldségeket: Hámozd meg, kockázd apróra és egy tálban keverd össze a zellert, a répát és a hagymát.

2

Nagy lángon forrósítsd fel a vajat és az olívaolajat egy nagyobb fazékban. Ha az olaj felforrósodott, tedd a serpenyőbe a darált marhahúst, és nagy lángon pirítsd 6–7 percig. Közben fakanállal kevergesd a húst, hogy ne álljon össze.

3

A szükséges idő leteltével add hozzá a felvágott zöldségeket, a babérlevelet, az oregánót, a fokhagymát és a paradicsompürét. Folyamatos kevergetés mellett, nagy lángon párold 5–6 percig. Ezután sózd és borsozd meg a keveréket, öntsd hozzá az erőlevest és a darabolt paradicsomot.

4

Vedd le a lángot közepes fokozatra, a fazekat takard le fedővel, és 40–45 percig hagyd főni a szószt.

5

Amint a folyadék nagy része elfőtt és a keverék besűrűsödött, kapcsold ki a tűzhelyet, keverd a szószhoz az apróra vágott friss bazsalikomot, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Dadka
23. február 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára