![Uborkás gazpacho](https://30minutvkuchyni.cz/media/fc/c8/fcc8edeb-6f8f-4d1e-8a96-5de05d5af480.jpg.570x570_q85_crop.jpg)
Uborkás gazpacho
10 percKonyhaidő
30 percNincs tennivaló
40 percÖsszesen
sönnyűNehézségi fok
4 adagAdagok száma
Gazpacho, azaz hideg leves. Igen, jól olvastad, valóban egy hidegen tálalt spanyol levesről van szó. Ideális márka választás forró napokra!
Összetevők
4 adag
Elkészítés
1
Valamennyi hozzávalót tedd a turmixgépbe és turmixold simára. A kész gazpachót tedd legalább 30 percre hűtőszekrénybe, és ezután tálald.
TIP
A gazpachot tálalás előtt hintsd meg durvára vágott friss mentával és bazsalikommal.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal