A kosár üres
Uborkás gazpacho
- 10 percKonyhaidő
- 30 percNincs tennivaló
- 40 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 4 adagAdagok száma
Gazpacho, azaz hideg leves. Igen, jól olvastad, valóban egy hidegen tálalt spanyol levesről van szó. Ideális márka választás forró napokra!
Összetevők
4 adag
Elkészítés
1
Valamennyi hozzávalót tedd a turmixgépbe és turmixold simára. A kész gazpachót tedd legalább 30 percre hűtőszekrénybe, és ezután tálald.
TIP
A gazpachot tálalás előtt hintsd meg durvára vágott friss mentával és bazsalikommal.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal