KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy nagyobb fazékban nagylángon forralj fel vizet és sózd meg. Amint forrni kezd a víz, tedd a tésztát a fazékba és nagylángon főzd 15–16 percig. Majd szűrd le a tésztát, és folyóvíznél hűtsd le.

2

Amíg a tészta fő, készíts elő egy nagyobb tálat. Tedd bele a hámozott avokádót, a bazsalikomot, a joghurtot, a sót, a borsot, a citrom levét és héját, majd botmixer segítségével turmixold finomra. Ezután tedd hozzá az uborkát, a paprikát, a koktélparadicsomot, az újhagymát, a tonhalat és a megfőtt tésztát, és az egészet alaposan keverd össze.

3

A kész salátát tetszőleges adagokra osztva tálald.

4

A saláta zárt edényben 3–4 napig áll el a hűtőben.

TIP
Az avokádó dresszinget külön is tálalhatod. A salátába apróra vágott jégsalátát vagy madársalátát is tehetsz.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára