KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először közepes lángon, egy kisebb fazékban forralj vizet. Amikor a víz forrni kezd, tedd bele a tojásokat, és 11 percig főzd őket közepes lángon. A megfőtt tojásokat hideg vízben hűtsd le legalább szobahőmérsékletűre.

2

Amint a megfőtt tojások lehűltek, hámozd meg és negyedeld fel őket.

3

Ezután vegyél elő egy nagyobb keverőtálat, és tegyél bele 2 evőkanál majonézt, 1 evőkanál mustárt, 1 evőkanálnyit az uborka levéből, az újhagyma finomra aprított zöldjét, a vékony karikákra vágott paradicsomot, a vékony karikákra vágott hagymát és a vékony karikákra vágott savanyú uborkát. Az egészet keverd össze, majd sózd és borsozd.

4

Végül a felnegyedelt tojásokat is tedd bele a tálba, és óvatosan keverd át a salátát úgy, hogy a tojásokat ne törd össze.

5

A kész salátát hagyd legalább 30 percen át állni a hűtőben.

6

Miután eleget állt, a salátát oszd megfelelő méretű adagokra, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára