Toast chedar sajttal és almával
- 14 percKonyhaidő
- 8 percNincs tennivaló
- 22 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 2 adagAdagok száma
Összetevők
- 100 g cheddar
- 200 g tejszínes sajt
- 200 g zöld alma
- 4x szelet kovászos kenyér
- só
- bors
Elkészítés
Először kapcsold be a kontakt grillsütőt.
Amíg felmelegszik, készítsd elő a sajtkeveréket: egy kisebb tálba tedd bele a durvára vágott chedar sajtot, a tejszínes sajtot, a sót és a borsot, majd keverd össsze.
Mosd meg az almát, vágd ki a magházát, és vágd az almát szeletekre.
1 szelet kenyérre kend rá a sajtkeverék felét, tedd rá az alma felét, majd fedd le egy másik szelet kenyérrel. Ugyanezt ismételd meg a másik 2 szelettel.
A kenyereket tedd az előmelegített kontakt grillbe és grillezd 7–8 percig.
Sütés után vedd ki a grillsütőből a toastokat, és félbevágva tálald.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal