KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Az uborkát hámozd meg és vágd kisebb kockákra.

2

Egy nagyobb tálban keverd ki a joghurtot a fokhagymával, a friss kaporral és a sóval. Tedd hozzá a kockára vágott uborkát és a vizet.

3

Az egészet keverd össze, és 30 percre tedd a hűtőszekrénybe. Ezután vedd ki a hűtőből a salátát, és díszítsd durvára vágott dióval és két evőkanál napraforgóolajjal.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára