KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először egy nagyobb keverőtálba reszeld le durva lyukú reszelőn a sütőtököt. Sózd be, és várd meg, amíg levet ereszt (4–5 perc).

2

Ezután nyomkodd ki a levét. Add hozzá a keverőtálban a lisztet, a petrezselyemzöldet, a tojást, a paprikát és 1 evőkanál olajat. Fokhagymanyomóval nyomd hozzá a fokhagymát, sózd és borsozd, majd az egészet jól keverd össze.

3

Egy nagyobb serpenyőben (⌀ körülbelül 22 cm) forrósíts fel 1 evőkanál olajat. A fasírtokat alacsony-közepes lángon oldalanként 2–3 perc alatt süsd aranybarnára.

4

Amint elkészült a zöldségfasírt, keverd ki a mártogatóst: Hámozd meg és magozd ki az avokádót, a húsát tedd egy magas falú edénybe. Add hozzá a citromlevet és a joghurtot, sózd és borsozd. Egy botmixerrel az egészet keverd simára. Tálald a fasírtokat a mártogatóssal.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára