A kosár üres
Sült édesburgonya
- 13 percKonyhaidő
- 45 percNincs tennivaló
- 58 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 3 adagAdagok száma
Összetevők
3 adag
Elkészítés
1
Először is melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra. Vegyél elő egy tepsit, és béleld ki sütőpapírral.
2
Hámozd meg, majd vágd hasábokra az édesburgonyát, és tedd a hasábokat egy nagyobb keverőtálba. Adj hozzá 3 evőkanál napraforgóolajat és a sót, kézzel keverd össze.
3
Ezután terítsd el a hasábburgonyát a tepsin, és tedd 40–45 percre a 195–200 °C-ra előmelegített sütőbe. Félidőben forgasd át a hasábburgonyát.
4
A készre sült édesburgonyát vedd ki a sütőből, adagold tetszés szerint és tálald.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal