KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először is melegítsd elő a sütőt 200 °C-ra. Vegyél elő egy tepsit, és béleld ki sütőpapírral.

2

Hámozd meg, majd vágd hasábokra az édesburgonyát, és tedd a hasábokat egy nagyobb keverőtálba. Adj hozzá 3 evőkanál napraforgóolajat és a sót, kézzel keverd össze.

3

Ezután terítsd el a hasábburgonyát a tepsin, és tedd 40–45 percre a 195–200 °C-ra előmelegített sütőbe. Félidőben forgasd át a hasábburgonyát.

4

A készre sült édesburgonyát vedd ki a sütőből, adagold tetszés szerint és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára