Spenótos tojásrántotta
- 10 percKonyhaidő
- 3 percNincs tennivaló
- 13 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 2 adagAdagok száma
Elkészítés
Először egy tálba üsd bele a 6 tojást.
Öntsd rá a habtejszínt, szórd meg sóval, borssal, majd az egészet keverd össze kézi habverővel.
Közepes lángon melegítsd meg a serpenyőt. Ha felforrósodott, vedd le a tűzről, öntsd bele a tojáskeveréket, és melegítés nélkül keverd 2–3 percig.
Majd tedd vissza a tűzre a serpenyőt, tedd bele a kockára vágott vajat és a bébi spenótot, és keverd az egészet 1–2 percig takarék lángon, amíg a vaj elolvad. Ha krémes állagú lett a tojás, zárd el a gázt.
A kész tojásrántottát oszd szét két tányérba, majd mindkét adagot szórd meg metélőhagymával és tálald.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal