KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Mosd meg az összes zöldséget és vágd kis kockákra (max. 1 cm × 1 cm), majd tedd egy nagyobb tálba. Ízesítsd sóval, borssal, majd hagyd állni 5 percig, hogy a zöldség levet eresszen.

2

Majd locsold meg a zöldséget 4 evőkanál olivaolajjal és a közepes citrom levével. Keverd össze az egészet, végül szórd meg feta sajttal.

3

A kész sopszka salátát hűtve tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára