KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Vegyél elő egy nagyobb fazekat, és önts bele kb. 2 l vizet. Sózd meg, és nagy lángon forrald fel.

2

Amíg a fazékban felforr a víz, hámozd meg és vágd kisebb kockákra a krumplit. Ezután tedd bele a fazékba, és főzd 5 percen át magas lángon.

3

Szórd a fazékba a tésztát is. Főzd további 10–12 percen át közepes lángon, és a főzési idő vége előtt egy perccel szórd a fazékba a borsót is.

4

Amíg fő a tészta és a zöldségek, kockázd fel a sonkát, vágd durvára a petrezselyemzöldet, és készítsd el az öntetet. Egy nagyobb keverőtálban keverd össze a majonézet és a joghurtot, sózd meg.

5

Szűrd le a megfőtt tésztát, krumplit és borsót, öblítsd le őket hideg víz alatt.

6

Szedd az öntetes tálba a sonkakockákat, valamint a lehűtött tésztát, borsót és krumplit. Keverd össze az egészet, ízlés szerint sózd, szórd meg a petrezselyem zöldjével, majd tálald.

TIP
A salátát érdemes legalább 30 percen át pihentetni a hűtőben.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára