KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A hagymát vágd apróra, a fokhagymát törd át. Egy tálba tedd bele a húst, hagymát, fokhagymát, tojást, keményítőt és a petrezselymet. Ízesítsed sóval, borssal, majd az egészet kézzel dolgozd össze. A keverékből gyúrj 16 egyforma golyót.

2

Egy nagyobb és mélyebb serpenyőben melegítsd meg az olajat és nagy lángon 4–5 percig süsd a golyókat aranybarnára. Majd tedd a serpenyőbe a paradicsomot, és takarék lángon főzd 15–20 percig, hogy elpárologjon a fölösleges víz. Végül a serpenyő tartalmát ízesítsed sóval, borssal, úgy tálald.

TIP
A paradicsommártásos sertéshús golyókhoz jól illik a spagetti.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára