KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először főzd meg a tojást: egy kisebb edényben forralj vizet, majd állítsd közepesre a lángot, tedd a vízbe a tojást és főzd 10–12 percig.

2

Amíg megfő a tojás, reszeld finomra az eidami sajtot. A főtt tojást öblítsd le hideg vízzel és hagyd kihűlni.

3

Amíg hűl a tojás, egy tálkában keverd össze a reszelt eidami sajtot, a tejszínes sajtot, a majonézt és a mustárt.

4

A kihűlt tojást hámozd meg, reszeld át finom reszelőn, tedd a sajtos tálba, majd óvatosan keverd össze, hogy a tojás lehetőleg megőrizze a struktúráját.

5

A keveréket ízesítsed sóval, borssal. A kész keveréket tárold zárt edényben a hűtőben, ahol 3–4 napot is kibír.

TIP
A szendvicskrémet kenyéren kínáld madársalátával és paradicsommal.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára