Sajtos-tojásos szendvicskrém
- 15 percKonyhaidő
- 16 percNincs tennivaló
- 31 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 5 adagAdagok száma
Elkészítés
Először főzd meg a tojást: egy kisebb edényben forralj vizet, majd állítsd közepesre a lángot, tedd a vízbe a tojást és főzd 10–12 percig.
Amíg megfő a tojás, reszeld finomra az eidami sajtot. A főtt tojást öblítsd le hideg vízzel és hagyd kihűlni.
Amíg hűl a tojás, egy tálkában keverd össze a reszelt eidami sajtot, a tejszínes sajtot, a majonézt és a mustárt.
A kihűlt tojást hámozd meg, reszeld át finom reszelőn, tedd a sajtos tálba, majd óvatosan keverd össze, hogy a tojás lehetőleg megőrizze a struktúráját.
A keveréket ízesítsed sóval, borssal. A kész keveréket tárold zárt edényben a hűtőben, ahol 3–4 napot is kibír.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal