KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Minden sajtot reszelj durvára egy közepes méretű tálba, majd keverd össze.

2

A munkalapon rakd egymás mellé a toast kenyereket, és kend meg vajjal. Az ujjaddal maszírozd bele a vajat a kenyérbe, hogy kis mélyedés legyen a szeletek közepén, de ne lyukadjanak ki. A vajnak köszönhetően a kenyér úgy marad, mintha kis „tálka“ lenne. Így a sajt középen marad és nem folyik le.

3

4 toast kenyeret tölts meg a sajtkeverékkel, majd fedd le őket a másik 4 kenyérrel.

4

Mérsékelt lángon melegítsd meg a serpenyőt. Ha felmelegedett, egyenként tedd bele a kenyérszeleteket, és mindegyiket süsd 1–3 percig mindkét oldalán mérsékelt lángon.

5

A megsült sajtos toastokat 2 percnyi hűtés után tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára