KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először hevítsd a sütőt 200–205 °C-ra, és készíts elő sütőbe tehető serpenyőt.

2

Egy nagyobb tálban verd fel a tojásokat, tedd hozzá a tejet, a cheddar sajtot, a camebert-t és a cottage chees-t, lisztet, metélőhagymát, sót, borsot és az étkezési szódabikarbónát, majd kézi habverővel alaposan keverd össze. Ezután hámozd meg és vágd apróra a hagymát és a fokhagymát.

3

A serpenyőbe önts olajat, és közepes lángon melegítsd meg. Amint felforrósodik az olaj, tedd a serpenyőbe a hagymát és a fokhagymát, és dinszteld 4–5 percig. Majd vedd le a tűzről a serpenyőt, öntsd hozzá a sajtkeveréket, és lazán keverd össze.

4

Ezután tedd a serpenyőt az előmelegített sütőbe, és süsd 14–15 percig 200–205 °C-on. Ha megsült a frittata, vágd fel igény tetszőleges adagokra, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára