Reggeli muffin mozzarellával és spenóttal
- 20 percKonyhaidő
- 32 percNincs tennivaló
- 52 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 12 darabAdagok száma
Összetevők
Elkészítés
Először hevítsd a sütőt 200–205 °C-ra, a muffinsütő formát pedig béleld ki papír kosárkákkal.
Egy nagyobb tálban törd fel a tojásokat. Önts hozzá a tejet és az olivaolajat, add hozzá a finomlisztet, a darabokra tépkedett bébi spenót leveleket, a durvára reszelt mozzarellát, a tejszínes sajtot, a sót és a borsot, majd alaposan keverd össze az egészet.
A kész tésztát evőkanál vagy kisebb merőkanál segítségével adagold úgy, hogy a papírkosárkákat ¾ részig töltsd tele.
Ha megtöltöttél minden kosárkát, tedd a formát a 200–205 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsd a muffint 25–32 percig.
Sütés után vedd ki a sütőből, és máris tálalhatod.
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal