KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A fokhagymát törd át, a hagymát vágd finomra.

2

Egy nagyobb lábasban nagy lángon melegítsd meg az olajat, és pirítsd meg rajta a húst (3–4 perc). Majd tedd a lángot takarékra, tedd a fazékba a hagymát, és dinszteld még 2 percig. Végül tedd hozzá a fokhagymát, az édes és a csípős paprikát, és dinszteld további 30–60 másodpercig.

3

Öntsd a vizet a fazékba és állítsd nagyra a lángot. Főzd 20–25 percig vagy amíg a víz majdnem elpárolog és csak kb. 50–100 ml marad. Ekkor tedd kicsire a lángot, tedd a fazékba a pirospaprikát és a tejszínt. Mérsékelt lángon főzd 5–8 percig, hogy a paprika megpuhuljon.

4

Végül vedd le a fazekat a lángról, tartalmát ízesítsed sóval, borssal, tedd bele a petrezselyemlevelet, azután tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára