KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először készítsd el a pácot: egy közepes méretű edénybe öntsd bele a napraforgóolajat, a szójaszószt, a chilipelyhet, a sót és a borsot. Jól keverd össze.

2

A tofut darabold 1,5×1,5 cm-es kockákra. A feldarabolt tofut tedd a marinádba, és jól forgasd bele, hogy a pác bevonja. Ezután tedd a tálat és tartalmát a hűtőszekrénybe, és hagyd a tofut legalább 15 percen át pácolódni.

3

Amíg a tofu pácolódik, vágd vékony karikákra az újhagymát.

4

A szükséges idő letelte után vedd ki a tofus tálat a hűtőből, és szárazon forrósítsd fel egy közepes méretű serpenyőt. Ezután öntsd a serpenyőbe a pácolt tofut és a tálban maradt marinádot is. Süsd 8-10 percen át közepesen nagy lángon.

5

A kész tofut szedd tányérra, szórd meg a felvágott újhagymával és a szezámmaggal, és azonnal tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára