A kosár üres
Pesztós gnocchi szárított paradicsommal
- 10 percKonyhaidő
- 2 percNincs tennivaló
- 12 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 2 adagAdagok száma
Gnocchi, pesztó, szárított paradicsom = garantáltan remek ebéd. És ahogy mondani szokás: az idő pénz.
Elkészítés
1
Egy nagyobb serpenyőben melegítsd meg az olajat, tedd bele a gnocchit és pirítsd 4–5 percig közepes lángon.
2
Tedd bele a vajat is, és pirítsd arany színűre, még 1–2 percig.
3
A megpirított gnocchit tedd egy tálba, keverd hozzá a pesztót és a szárított paradicsomot.
TIP
Friss bazsalikommal is tálalhatod.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal