KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A póréhagymát vágd fel körülbelül 1 cm vastag karikákra, a krumplit hámozd meg és vágd fel körülbelül 1×1 cm-es darabokra. A fokhagymát tisztítsd meg.

2

Vegyél elő egy fazekat, öntsd bele a napraforgóolajat, és közepes lángon forrósítsd fel.

3

Amint az olaj felforrósodott, tedd a fazékba a póréhagyma-darabokat és a megtisztított fokhagymát. Közepes lángon pirítsd 6–7 percig.

4

Add hozzá a kockára vágott krumplit, öntsd hozzá az alaplevet és a tejszínt, sózd és borsozd, majd 10–15 percig főzd közepes lángon, amíg a krumpli megpuhul.

5

Miközben fő a leves, reszeld finomra a parmezánt.

6

Kapcsold ki a tűzhelyet a fazék alatt, tedd bele a bazsalikomot és a vajat, majd a fazék tartalmát turmixold össze egy botmixerrel.

7

A simára turmixolt levest oszd tényérokba, mindegyik adagot szórd meg a parmezánnal, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára