KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Egy fazékban forralj vizet a tésztának. Amint a víz forrni kezd, tedd közepesre a lángot, sózd meg a vizet, majd tedd bele 6–8 percre a tésztát.

2

Amíg fő a tészta, vágd apróra a hagymát és durvára a fokhagymát. A koktélparadicsomot vágd negyedekre. Egy mélyebb serpenyőben melegítsd meg az olajat és kislángon dinszteld rajta a hagymát 4–5 percig.

3

Amint a hagyma megüvegesedik, tedd bele a fokhagymát és a koktélparadicsomot, majd dinszteld 30–60 másodpercig takarék lángon. Majd öntsd rá a bort, és nagylángon hagyd kb.1 percig párolódni. Utána tedd a serpenyőbe a konzervparadicsomot, és főzd még 6–8 percig mérsékelt lángon.

4

Majd add hozzá a cukrot, és az egészet keverd össze. Amint a cukor megolvad, vedd le a serpenyőt a tűzről, és keverd hozzá a megfőtt pennét. A tésztát keverd össze a paradicsomszósszal, tegyél rá bazsalikomlevelet, úgy tálald.

TIP
A paradicsomszószos pennét tálalás előtt szórd meg parmezánnal.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára