KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először is vegyél elő egy mélyebb serpenyőt. Öntsd bele az olajat, és közepes lángon forrósítsd fel.

2

Sózd és borsozd meg a csirkét, és a forró olajban közepes-nagy lángon pirítsd meg (oldalanként 2–3 perc alatt).

3

Eközben vágd apróra a hagymát, és nyomd át fokhagymanyomón a fokhagymát.

4

A megpirított csirkét vedd ki a serpenyőből, és tedd félre. Vedd a lángot alacsony-közepes fokozatra, tedd a hagymát a serpenyőbe, és pirítsd 3–4 percig. Ezután add hozzá a fokhagymát és a paradicsomszószt is, melegítsd fél-egy percen át. Végül öntsd fel a tejszínnel a mártást.

5

Helyezd a mártásba a megpirított csirkemellet, és közepes lángon főzd 5–10 percen át.

6

Cukrozd meg, sózd és borsozd, majd keverd össze.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Sweety
12. március 2023

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára