KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először is melegítsd elő a sütőt 220–225°C-ra, és vegyél elő egy legalább 20×30 cm-es sütőformát.

2

Hámozd meg és reszeld finomra a fokhagymát, a friss paradicsomot negyedeld fel, a hagymát pedig hámozd meg és vágd nagyobb darabokra. A feldarabolt hozzávalókat tedd a sütőformába a darabolt paradicsommal, a paradicsompürével és az olívaolajjal együtt. Tedd a sütőformát a sütőbe, és 220–225°C-on süsd a keveréket 30–35 percig. Körülbelül 25 perc után öntsd hozzá a levest is.

3

Ha a zöldségek megsültek, vedd ki a sütőformát a sütőből, és öntsd át a tartalmát egy magasabb falú keverőedénybe. Sózd és borsozd, add hozzá a bazsalikomot és a vajat. Botmixerrel keverd az egészet simára.

4

A kész levest oszd adagokra, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára