KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Omlett tejszínes krémsajttal A tojásról órákon át tudunk dicshimnuszokat zengeni. A két kezünkön sem tudnánk megszámolni, hogy mennyi szuper és egészséges finomságot lehet belőle készíteni. Közülük az egyik ez a krémsajtos omlett. Próbáld ki te is! Először is melegítsd elő a sütőt 200–205°C-ra, és vegyél elő egy sütőben is használható serpenyőt.

2

Egy kisebb tálkába üsd bele a tojásokat, adj hozzá 30 ml tejet, sózd és borsozd, majd verd jó habosra.

3

Utána a serpenyőben nagy lángon forrósítsd fel az olajat és a vajat. Ha a zsiradék már forró, öntsd a serpenyőbe a tojásos keveréket is, és körkörös mozdulatokkal segítsd, hogy egyenletesen elterüljön a serpenyőben.

4

Tedd a serpenyőt az előmelegített sütőbe, és az omlettet süsd 200–205 °C-on 4-5 percig.

5

Eközben egy kisebb tálkában keverd össze a tejszínes krémsajtot, a metélőhagymát, a megmaradt tejet. Sózd, borsozd és keverd jól össze.

6

Ha az omlett megsült, vedd ki a serpenyőt a sütőből. Az omlettet kend meg a krémsajttal, tekerd fel, vedd ki egy tányérra, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára