KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először készítsd el a főtt gyümölcsöt. Egy kisebb lábasba tedd bele a málnát, a vizet és a cukrot. Takarék lángon főzd 14-18 percig, amíg a gyümölcs besűrűsödik. Ezután vedd le a tűzről, majd hűtsd ki a hűtőben.

2

Egy nagyobb edényben elektromos habverővel verd fel a mascarponét a porcukorral kemény állagúra (1–3 perc).

3

Majd apránként öntsd hozzá a habtejszínt és keverd 3–4 percig, hogy a keverék besűrűsödjön.

4

A kész krém felhasználható torta díszítésére (mennyisége kb. egy 22 cm-es átmérőjű tortához elég), vagy mint receptünkben, könnyű desszertként málnakrémmel vagy más főtt gyümölccsel fogyasztható.

TIP
A krém meleg gyümölcshöz is tálalható - nem kell előre elkészíteni ahhoz, hogy egyszerre lehessen tálalni.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára