KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hámozd meg a hagymát, majd vágd apróra. Aprítsd fel a paradicsomot és az újhagymát is.

2

A feldarabolt hozzávalókat tedd egy közepes méretű tálkába. Add hozzá a kukoricát, az apróra vágott koriandert (vagy petrezselyemzöldet), a chiliport, a sót és a borsot. Az egészet alaposan keverd össze.

3

Egy másik tálkában keverd össze a reszelt eidami és cheddar sajtot.

4

Vegyél elő egy nagyobb serpenyőt (legalább 20 cm-es átmérőjűt), tegyél bele egy tortillát, és a serpenyő alatt alacsony lángon kapcsold be a tűzhelyet. Most szórd meg a serpenyőben lévő tortillát 40 g sajtkeverékkel. A sajtos rétegen kend el a paradicsomos-kukoricás keverék ⅓-át, majd ezt szórd meg további 40 g sajtkeverékkel, végül teríts rá egy másik tortillát. Fedd le a serpenyőt, és melegítsd a tartalmát 2-3 percen át, hogy a sajt megolvadjon. Az idő leteltével fordítsd meg a quesadillát a serpenyőben. Pirítsd további 1-2 percig, majd vedd ki a serpenyőből.

5

Ugyanígy készíts még 2 quesadillát a megmaradt 4 tortillából, valamint a sajtos és paradicsomos-kukoricás keverékből.

6

Ha a quesadillák megsültek, azonnal tálald őket.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára