KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először pácold be a csirkehúst: Tedd a húst egy nagyobb keverőtálba, és adj hozzá 1 evőkanál olajat, 5 g keményítőt, 3 evőkanál szójaszószt, fokhagymát, gyömbért, sót és borsot. Az egészet keverd össze, és tedd félre (legjobb, ha 30 percig áll, de rövidebb idő is elég lehet).

2

Egy pohárban keverj össze 2 evőkanál szójaszószt 15 élesztővel és a levessel.

3

Egy mélyebb serpenyőben forrósítsd fel a maradék 2 evőkanál olajat, és nagy lángon hirtelen pirítsd meg rajta a pácolt húst (3–5 perc). Ezután a lángot vedd lejjebb közepes fokozatra, a húst öntsd fel a szójaszószos-keményítős levessel, és további 3–4 percig főzd.

4

Végül keverd hozzá a brokkolit és 100 ml vizet is. Főzd további 4–6 percig, amíg a csirke és a brokkoli megpuhul.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára