A kosár üres
Héjában sült krumpli
- 7 percKonyhaidő
- 53 percNincs tennivaló
- 60 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 4 adagAdagok száma
Összetevők
4 adag
Elkészítés
1
Először is melegítsd elő a sütőt 200°C-ra, és vegyél elő egy sütőtálat (kb. 25×30 cm).
2
Helyezd a krumplikat a sütőtálba. Mindegyiket szurkáld meg villával, csepegtess rá napraforgóolajat, és sózd meg.
3
A sütőtálat tedd az előmelegített sütőbe. Süsd a burgonyát 190-200 °C-on 40–50 percig, amíg a héjuk ropogós lesz és kissé felfúvódik. A kész burgonyát arról is fel lehet ismerni, hogy villával könnyen át tudod szúrni.
4
A készre sült burgonyát vedd ki a sütőből, oszd tányérokba és tálald.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal