KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsd a sütőt 220 °C-ra (vagy kapcsold be a grillsütőt), készíts elő sütőlapot és béleld ki sütőpapírral.

2

A káposztát vágd félbe, és mindkét felét vágd kb. 3 cm széles szeletekre. A káposztaszeleteket terítsd szét a sütőlapon, csöpögtess rá egy kis olajat és sózd meg.

3

Egy tálkában keverd össze a parmezánt, a fokhagymát, a kakukkfüvet és a borsot. Csöpögtess bele kb. 30 ml olajat, hogy laza krém legyen. Minden káposztaszeletre kenj belőle, a levélrétegek közé is. Majd csöpögtesd rá a káposztalevelekre a maradék olajat. Ezután süsd addig a káposztát, amíg kissé megbarnul. (25–30 perc 220 °C-on).

4

Majd vedd ki a sütőlapot a sütőből, és a káposztát szórd meg mandulával (vagy dióval). Süsd még kb. 5 percig, hogy a káposzta megpuhuljon és karamellizálódjon, a dió pedig aranybarnára süljön.

5

Végül szórd meg friss szeletelt hagymával, úgy tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára