KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Kapcsold be a sütőt, és melegítsd elő 170 °C-ra.

2

Amíg a sütő melegszik, bélelj ki egy tepsit sütőpapírral. Vegyél elő egy nagyobb keverőtálat, és a mazsola kivételével minden hozzávalót keverj össze benne.

3

A keveréket szedd át a tálból a sütőpapírral kibélelt tepsire. Tedd a tepsit a sütőbe, és 165–170 °C-os hőmérsékleten 10–12 percig süsd a keveréket.

4

A sütési idő leteltével vedd ki a tepsit a sütőből, és forgasd át a keveréket, hogy egyenletesen piruljon meg. A tepsit tedd vissza a sütőbe, és süsd 165–170 °C-os hőmérsékleten további 6–8 percig a keveréket.

5

A megsült keveréket vedd ki a sütőből, és keverd bele a mazsolát, amíg még meleg.

6

Az elkészült granolát hagyd kihűlni (ez körülbelül 30 percbe telik). Ezután szedd át egy légmentesen zárható edénybe, amelyben a granola legfeljebb 1 hétig tartható el.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára