KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először hevítsd a sütőt 205–210 °C-ra, a muffinsütőt pedig béleld ki papírkosárkákkal.

2

Majd készítsd elő a zöldséget: a gombát tisztítsd meg és vágd szeletekre, a vöröshagymát és a fokhagymát hámozd meg és vágd apróra.

3

Közepes lángon melegítsd meg serpenyőben az olajat és a vajat. Amint felforrósodott a zsiradék, tedd bele a gombát, a hagymát és a fokhagymát, és az egészet dinszteld 5–6 percig közepes lángon.

4

Ezalatt egy nagyobb tálban üsd fel az 5 tojást. Tedd hozzá a lisztet, a tejet, a szárított majoránnát, a sütőport, a sót és a borsot, és az egészet keverd lágy tésztává.

5

Ha megsült a gomba, zárd el a gázt, és a serpenyő tartalmát öntsd a többi hozzávalóhoz. Még egyszer jól keverd át az egészet, és merőkanál segítségével töltsd a muffinformákba a tésztát. Minden kosárkát kb. a ¾-éig tölts meg.

6

Ha megtöltötted a kosárkákat tedd a sütőlapot a 205–210 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsd 30–35 percig, aranybarnára.

7

Ha megsült a muffin, vedd ki a sütőlapot, és tányérra helyezve tálald a muffint.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára