KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hámozd meg a hagymát és a fokhagymát. A hagymát vágd apróra, a fokhagymát durvára.

2

A bazsalikomot válaszd szét szárra és levélre. A szárát vágd apróra. A paprikát vágd kis kockákra. Ezután egy mélyebb serpenyőben melegítsd meg az olajat, majd nagy lángon dinszteld meg a garnélát, a paprikát, a fokhagymát és a chilit. A garnélarákot dinszteld mindkét oldalán 30–60 másodpercig.

3

A keveréket sózd meg, majd vedd ki a serpenyőből és tedd félre. A serpenyőben mérsékelt lángon dinszteld a hagymát 1–2 percig.

4

Tedd hozzá a fokhagymát, a bazsalikomszárat és a paradicsompürét, majd dinszteld 30–60 másodpercig. Öntsd rá a tejszínt, és kézi habverővel keverd meg úgy, hogy a tejszín és a paradicsompüré összekeveredjen, majd közepes lángon főzd 1–2 percig.

5

Add hozzá a garnélát és a bazsalikomlevelet, majd közepes lángon főzd még 1 percig. Ha levetted a tűzről, máris tálalhatod.

TIP
A paradicsomos garnélát rizzsel tálald.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára