KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Öntsd egy kisebb fazékba a sűrített, cukrozott tejet, és melegítsd közepes lángon addig, amíg kisebb buborékok jelennek meg a felszínén és forrni kezd. Ez 5–8 percig tart. Közben készíts elő egy formát (körülbelül 10×15 cm), és béleld ki frissentartó fóliával.

2

Ezután vedd le a tűzről a fazekat, és a forró tejbe szitálj bele 100 g kakaót. Keverd el a fazék tartalmát, öntsd az előkészített formába, és legalább 1 órán át tedd a hűtőszekrénybe.

3

Ha kihűlt, vedd ki a formát a hűtőből. A munkalapot szórd meg a maradék kakaóporral, és borítsd ki rá a forma tartalmát. Vágd 16 darabra (vagy tetszőleges mennyiségű darabra), forgasd kakaóba és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára