KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először is tedd a vajat egy kisebb keverőtálba. Nyomd át a fokhagymát fokhagymanyomót, és vágd finomra a petrezselyemzöldet. Tedd őket a tálba, sózd és borsozd, majd jól keverd össze.

2

Melegítsd elő a sütőt 180°C-ra, és egy tepsit bélelj ki sütőpapírral.

3

A kenyeret vagdosd be úgy, hogy a cipót kis, négyzet alakú hasábokra oszd, de ne essen szét – tehát ne vágd be egészen a vágódeszkáig, lehetőleg a kenyér aljától 1 cm-re állítsd meg a kést.

4

Az így előkészített cipót tedd a tepsire, és a kenyér réseibe kend bele a fokhagymás vajat. Végül a sajtot is tömködd bele a résekbe, a cipó tetejét kend meg olajjal, és fedd le alufóliával.

5

170–180 °C-os hőmérsékleten 15–18 percig süsd. Ezután vedd le róla az alufóliát, és további 8–12 perc alatt süsd aranybarnára. Azonnal tálald, miután kivetted a sütőből.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára