KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először hevítsd a sütőt 200 °C-ra, és a sütőlapot béleld ki sütőpapírral.

2

A krumplit hámozd meg és vágd vékony hasábokra. Tedd a felvágott krumplit a sütőlapra, csöpögtess rá olajat és sózd meg. Az egészet keverd meg és rakd szét a sütőlapon, majd süsd 20–25 percig 195–200 °C-on.

3

Amíg sül a krumpli, egy tálkában keverd össze a paradicsompürét, paprikát, sót és borsot. Tedd a keverékbe a csirkehúst, majd rakd a hűtőbe.

4

A sütési idő után vedd ki a sütőlapot a sütőből, keverd meg rajta a krumplit és húzd a serpenyő egyik felére (hogy majd mellé férjen a csirkehús) és hagyd kicsit állni. Közben nagy lángon melegíts meg egy kisebb serpenyőt és pirítsd benne aranybarnára a csirkemellek mindkét oldalát, kb. 1–2 percig.

5

Ezután tedd a csirkehúst a krumpli mellé, szórd meg cheddar és parmezán sajttal, majd a sütőben 12–15 percig süsd 180–190 °C-on.

TIP
Tálalás előtt friss petrezselyemlevelet tehetsz rá.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára