KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először öblítsd le a csirkemellet, tisztítsd meg, és vágd apróra. Hámozd meg és vágd apróra a hagymát. A csiperkét alaposan mosd meg, és negyedeld fel.

2

Egy nagyobb fazékban, nagy lángon forrald fel a sós vizet, eközben pedig egy serpenyőben, nagy lángon forrósítsd fel az olívaolajat is.

3

Ha az olaj felforrósodott, tedd a serpenyőbe a csirkehúst, és időnként megkeverve, nagy lángon pirítsd 5–6 percig. A szükséges idő leteltével tedd bele a serpenyőbe a csiperkét és a hagymát is, együtt is párold őket 4–5 percig.

4

Eközben tedd bele a gnocchit a fazék sós vízbe, és közepes lángon főzd addig, amíg a gnocchi fel nem jön a víz színére (körülbelül 4–6 perc). Ha megfőttek, szűrd le őket.

5

A zöldséges húshoz add hozzá a krémsajtot, a tejszínt, a levest, a sót, a borsot és a fokhagymát. Keverd össze, vedd le a lángot közepes fokozatra, és főzd még 10–12 percig.

6

Amint a tésztaszósz besűrűsödött és a hús megfőtt, kapcsold ki a tűzhelyet. Tedd a serpenyőbe a parmezánt és a metélőhagymát is, keverd össze. Végül keverd bele a gnocchit a kész szószba, oszd az ételt adagokra, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára