KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsd a sütőt 210–220 °C-ra. A sütőtálat (40 cm × 30 cm) béleld ki alufóliával, és tedd rá a sütőrácsot.

2

A csirke bőréről papírtörlővel itasd fel az esetleges nedvességet. Majd csöpögtess a csirkére olivaolajat, fűszerezd, sózd, borsozd meg. Tedd a csirkecombokat a rácsra, és süsd 35–40 percig 210–220 °C-on.

3

Amíg sül a hús, készítsd el a kaporszószt: keverd össze a hozzávalókat és a kész szószt tedd a hűtőbe.

4

A csirkét a szósszal tálald.

TIP
A csirkét tálald sült krumplival vagy krumplipürével.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára