A kosár üres
Csirkecomb
- 10 percKonyhaidő
- 55 percNincs tennivaló
- 65 percÖsszesen
- sönnyűNehézségi fok
- 4 adagAdagok száma
Egyszerűen szép – a főzésre ez duplán is érvényes! Készíts elő csirkecombot, rozmaringot és egy kis fokhagymát, és máris kész a családi vacsora!
Elkészítés
1
Hevítsd a sütőt 190 °C-ra, és a sütőtálat (20 cm × 30 cm) béleld ki sütőpapírral.
2
A sütőtálban tedd szét a rozmaringot, majd a csirkecombokat. A fokhagymát hámozd meg és vágd nagyobb darabokra, majd 5 evőkanál napraforgóolajjal tedd egy kis tálba. Sózd, borsozd meg, keverd össze, és locsold meg vele a csirkecombokat.
3
A sütőtálat tedd az előmelegített sütőbe és süsd a húst 40–45 percig 190–195 °C-on.
4
Majd állítsd a sütőt grill fokozatra és emeld a hőt 300 °C-ra. Ezen az álláson kb. 5–10 percig süsd a húst.
5
A sült csirkecombot tányérokra szétosztva tálald.
További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára
Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal