KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hevítsd a sütőt 190 °C-ra, és a sütőtálat (20 cm × 30 cm) béleld ki sütőpapírral.

2

A sütőtálban tedd szét a rozmaringot, majd a csirkecombokat. A fokhagymát hámozd meg és vágd nagyobb darabokra, majd 5 evőkanál napraforgóolajjal tedd egy kis tálba. Sózd, borsozd meg, keverd össze, és locsold meg vele a csirkecombokat.

3

A sütőtálat tedd az előmelegített sütőbe és süsd a húst 40–45 percig 190–195 °C-on.

4

Majd állítsd a sütőt grill fokozatra és emeld a hőt 300 °C-ra. Ezen az álláson kb. 5–10 percig süsd a húst.

5

A sült csirkecombot tányérokra szétosztva tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára