KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A hagymát tisztítsd meg és vágd apróra, a fokhagymát hámozd meg és nyomd át fokhagymanyomón.

2

Vegyél elő egy nagyobb keverőtálat, tedd bele a felaprított hagymát, az áttört fokhagymát, a darált marhahúst, az őrölt paprikát, a szódabikarbónát, a sót és a borsot. Az egészet keverd össze, majd tedd félre.

3

Vegyél elő egy kontaktgrillt, és melegítsd elő közepesen magas hőmérsékletre.

4

Amíg a grill felmelegszik, formázz az előkészített húsos keverékből 8 egyforma rudacskát. Helyezd a rudacskákat a grill alsó felére, csukd össze a grillt, és süsd a húst 8-12 percen át közepesen magas hőmérsékleten.

TIP
A csevapcsicsát tálald ketchuppal, tartármártással és hasábburgonyával.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára