KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Melegítsd elő a sütőt 160 °C-ra. Vegyél elő egy tortaformát (⌀ 22 cm), és béleld ki sütőpapírral.

2

A citromhéjat reszeld le finom reszelőn.

3

Vegyél elő két tálkát, és válaszd szét a tojásokat: az egyik tálkába a sárgáják, a másikba a fehérjék kerülnek.

4

A sárgájákat keverd habosra a cukorral.

5

A fehérjéket verd kemény habbá egy csipetnyi sóval.

6

A sárgájás keverékhez add hozzá a citrom reszelt héját, a krémes túrót és a pudingport. Jól keverd össze, majd óvatosan forgasd bele a tojásfehérjék habját.

7

Miután elkeverted benne a tojásfehérjéket, add hozzá a keverékhez a mazsolát, és ismét keverd össze. Az így elkészített tésztát öntsd bele a tortaformába.

8

155–160 °C-os hőmérsékleten 70–75 percig süsd.

9

Hagyd teljesen kihűlni a sütőből kivett cheesecake-et, ami 1-2 órát vesz igénybe. Ezután tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára