KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először hevítsd a sütőt 180 °C-ra és a sütőlapot béleld ki sütőpapírral.

2

A bagettet vágd vékony szeletekre (kb. 1 cm szélesre). Rakd szét a sütőlapon, csöpögtess rá egy evőkanálnyi olajat, majd süsd aranybarnára 5–8 percig 175–180 °C-on.

3

Amíg sül a bagett, vágd fel a paradicsomot kis darabokra és tedd egy közepes tálba. Tedd bele a 2 evőkanál olajat, a parmezánt, a bazsalikomot és a balzsamecetet, keverd össze, majd ízesítsed sóval, borssal.

4

A ropogós bagettet kend meg fokhagymával mint a pirítóst (ízlés szerint), a tetején rakd szét a paradicsomos keveréket, és máris tálalhatod.

TIP
Ha van rá lehetőséged, vegyél ciabattát, amitől még finomabb lesz az íze.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára