KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

A burgonyát hámozd meg, és darabold 1,5×1,5 cm-es kockákra. A csirkemellet is vágd kockákra. A répát hámozd meg, és vágd félholdakra.

2

Vegyél elő egy közepes méretű fazekat, tedd bele a kockára vágott burgonyát, öntsd rá a csirkehúslevest, és forrald fel. Ha felforrt, vedd alacsonyra a lángot. Tedd a fazékba a felkockázott csirkemellet is, és főzd 10 percig.

3

Eközben vágd vékony szeletekre a szárzellert, majd vágd félbe a brokkoli- és karfiolrózsákat.

4

10 perc főzés után tedd a fazékba a felvágott répát, zellert, brokkolit és karfiolt. Kapcsold feljebb, közepesre a lángot, és főzd további 8-9 percen át.

5

A szükséges idő letelte után tedd a fazékba a borsót is, és főzd közepes lángon 2-3 percig.

6

A kész levest vedd le a tűzről, ízesítsd sóval, és tálald.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára