KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Először hevítsd a sütőt 160 °C-ra és a tortaforma (⌀ 25 cm) alját béleld ki sütőpapírral. A kekszet turmixold össze vagy tedd be egy zacskóba és mozsárban törtd finomra.

2

A felaprított kekszet tedd egy közepes tálba, és keverd össze a szobahőmérsékletű vajjal. A keveréket tedd a tortaformába és simítsd egyenletesen magasra úgy, hogy befedje a forma alját a szélén is, majd gondosan nyomkodd le egy simatalpú pohárral.

3

Egy tálban keverd ki a tejszínes sajtot (60–90 mp). Állandó kevergetés mellett egyenként tedd bele a 4 feltört tojást. Majd tedd hozzá a 150 g tejfölt, a kristálycukrot és a vaníliáscukrot, és keverd az egészet még néhány másodpercig.

4

A kész keveréket öntsd a tortaformába és süsd 160 °C-on 85–95 percig. Ha megsült a sajttorta, hagyd a sütőben. Nyisd ki a sütő ajtaját, úgy hűtsd ki.

5

Ezután vedd ki a sütőből, és hagyd szobahőmérsékletűre hűlni kb. 1–2 órán át, mielőtt tálalnád.

TIP
Ahhoz, hogy jól mesüljön a sajttorta, célszerű a sütő közepére helyezni a tortaformát.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára