KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Összetevők

15 adag

Elkészítés

1

Először hevítsd a sütőt 180 °C-ra, a sütőformát (30 cm × 20 cm) pedig béleld ki sütőpapírral.

2

Egy közepes méretű tálban kézzel besegítve keverd össze a morzsa hozzávalóit és tedd félre.

3

Egy nagyobb tálban keverd ki a vajat és a cukrot, majd egyenként add hozzá és keverd el benne a tojásokat. Öntsd hozzá a tejet, tedd bele a kétféle lisztet, a sütőport és a csipet sót. A tál tartalmát keverd simára, majd töltsd a sütőformába.

4

Egy közepes tálban keverd össze az áfonyát a kukoricakeményítővel úgy, hogy a keményítő mindenhol befedje a gyümölcsöt. Majd szórd az áfonyát a tészta tetejére, végül szórd szét rajta a morzsát. Tedd a formát a 170–180 °C-ra előmelegített sütőbe, és süsd 55–60 percig.

5

A kész áfonyás lepényt legalább 30 percig hagyd hűlni, mielőtt tálalod.

Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára