KeresésKeresésSaját fiókomSaját fiókomKosárKosár 0
Főzni szeretnék Shop Lépj kapcsolatba velünk

Elkészítés

1

Hámozd meg a répát és a krumplit, majd vágd kockára (kb. 3 cm × 3 cm). Ugyanekkorára vágd a húst is. A hagymát és a fokhagymát tisztítsd meg és vágd durvára.

2

Egy nagyobb fazékban melegítsd meg az olajat, tedd rá a húst, sózd, borsozd meg, és nagy lángon pirítsd 3–4 percig, hogy a hús összehúzódjon. Majd tedd ki a húst a fazékból egy tálba, tedd a fazékba a hagymát, és takarék lángon dinszteld üvegesre 3–4 percig.

3

Majd tedd a fazékba a fokhagymát és a paradicsompürét, és dinszteld még 30–60 másodpercig. Ezután öntsd a keverékre az alaplevet, tedd bele a megpirított húst, répát, krumplit és a babérlevelet. Fedő alatt főzd 1,5–2 órán át takarék lángon. Végül ízesítsed sóval, borssal, és tálalhatod.

TIP
A levest tálalhatod kovászos kenyérrel is.
Recept szerzője
A 30 perces finomságok csapata
Hozza létre saját receptkönyvét
  • Mentse el kedvenc receptjeit
  • Adjon hozzá megjegyzéseket a receptekhez
  • Kövesse nyomon értékeléseit

Ossza meg benyomásait és tippjeit másokkal

Michelle Brett
20. május 2024

További információ a receptkönyvről www.jimezdrave.cz
Egészséges és egyszerű recepteket állítunk össze az egész család számára